Sveikas lankytojau, gali prisijungti arba užsiregistruoti.
Pagalba telefonu +370 655 25686
Nemokamas pristatymas registruotu paštu nuo 45 €
100% duomenų saugumas ir konfidencialumas

Prekių krepšelis

0 prekė(-s) - 0.00 €
Jūsų pirkinių krepšelis yra tuščias!

Pjaustyklė medinė šiaudeliais + Dovana apsauga

Prekės kodas: U1916
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina:
7.53 € 5.50 €
Kiekis:  

Kaina € ​5.50

Labai kokybiška tvirta, aštri medinė pjaustyklė, kuri pjausto šiaudeliais       +  DOVANA Apsauga

Tinka pjaustyti daržoves ir vaisius.

Greitai ir lengvai pasidarysite savo mėgstamas salotas, ar supjaustysite daržoves troškiniui.

Labai paprasta ja naudotis. 

Greitai ir nesunkiai pasigaminsite mėgstamas korėjietiškas salotas.

Receptas:

Ingredientai:

Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Idealus garnyras prie mėsos, paukštienos, žuvies. Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis. Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.

Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis. 80g saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą. Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.

 

 

 

 

 

 

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:



Jūsų apžvalga:

Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas: Blogas           Geras

Įveskite kodą apačioje:





Susisiekite su mumis
Taupyk savo laiką bei pinigus draugaudamas su www.perkupigu.lt

+370 655 25686
I - V 9 - 18 ; VI 11.00 - 15.00 VII - nedirbame

perkupigu@gmail.com
Facebook