Dalintis
-20%

Pjaustyklė medinė šiaudeliais + Dovana apsauga +Skustukas-pjaustyklė dviejų galų

7,99 

Qty
Kodas:U1916/U9096

Turime

Kaina € ​7.99 , POPULIARUSIS RINKYNYS!

.

1. Labai kokybiška tvirta, aštri medinė pjaustyklė, kuri pjausto šiaudeliais       +  DOVANA Apsauga

Tinka pjaustyti daržoves ir vaisius.

Greitai ir lengvai pasidarysite savo mėgstamas salotas, ar supjaustysite daržoves troškiniui.

Labai paprasta ja naudotis.

Greitai ir nesunkiai pasigaminsite mėgstamas korėjietiškas salotas.

+

2. Labai aštrus ir patogus  skustukas-pjaustyklė dviejų galų.

Vienas galas skuta-pjausto, kitas pjausto šiaudeliais.

  • Lengvai supjaustysite kopūstą, morka, agurką, svogūną ir kitas daržoves salotoms ar troškiniui.
  • Kitu galu supjaustysite daržoves šiaudeliais
  • Lengvai supjaustysite mėgstamus vaisius griežinėliais ar šiaudeliais
  • Lengvai nulupsite, net pačias kiečiausias daržoves, net tokias kaip moliūgą.
  • Su ant pjaustyklės esačia tarkele, galite pasitarkuoti sūrio, citrinos žievelės ar česnako, ar kt.

Receptas:

Ingredientai:

Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Idealus garnyras prie mėsos, paukštienos, žuvies. Šiomis morkomis tinka gardinti spagečius, rizotą, apdėlioti kepamas picas, įdaryti kepamas žuvis. Šiomis morkomis galima įdaryti mielinės arba sluoksniuotos tešlos bandeles.

Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti preseliu, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis. 80g saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą. Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.

 

 

 

 

 

 

Back to Top